Training persoonlijke productiviteit

Vanwege de toenemende werkdruk moeten medewerkers meer beslissingen nemen dan ooit. Iedereen heeft het druk. Medewerkers ontvangen een niet-aflatende stroom van informatie waar zij wat mee moeten of willen. Het kost medewerkers veel energie om de aandacht erbij te houden en zich te concentreren op de zaken die er werkelijk toe doen. Door de grote hoeveelheid aan informatie die zij moeten verwerken lopen zij het risico het overzicht kwijt te raken.

In deze praktische een-op-een training, op de werkplek, leren zij hun werk te organiseren en brengen we structuur aan in onder andere inbox, agenda en to do lijst.

In een tijdsbestek van 6 weken optimaliseren we de persoonlijke productiviteit met als resultaat, meer focus, meerdere keren per dag een lege inbox, omschakeling van reactief naar proactief werken, verhoogt resultaat van het eindresultaat, efficiënter werken en een vergroot gevoel van controle.

Een bijkomend voordeel is dat hij/zij rust zal ervaren en minstens zo belangrijk plezier in het werk. Zo dat voelt lekker!

Ondanks een goed gestructureerde planning, blijft de medewerker flexibel genoeg om te kunnen reageren op onverwachte urgente zaken die zich onvermijdelijk op de werkvloer aandienen.

Benieuwd of deze training u verder kan helpen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek.