Training persoonlijke productiviteit

Vanwege de toenemende werkdruk moeten medewerkers meer beslissingen nemen dan ooit. Iedereen heeft het druk. Medewerkers ontvangen een niet-aflatende stroom van informatie waar zij wat mee moeten of willen. Het kost medewerkers veel energie om de aandacht erbij te houden en zich te concentreren op de zaken die er werkelijk toe doen. Door de grote hoeveelheid aan informatie die zij moeten verwerken lopen zij het risico het overzicht kwijt te raken.

In deze een-op-een training leren zij hun werk te organiseren en structuur aan te brengen. De training vindt plaats op de werkplek van de medewerker.

De medewerker zal al tijdens de training ervaren dat hij meer overzicht krijgt en beter inzicht in prioriteiten.

Door het werk beter te organiseren verhoogt de medewerker  de kwaliteit van het eindresultaat en zal hij bovendien efficiënter werker. Een bijkomend voordeel is dat hij/zij rust zal ervaren en minstens zo belangrijk plezier in het werk.

Ondanks een goed gestructureerde planning, blijft de medewerker flexibel genoeg om te kunnen reageren op onverwachte urgente zaken die zich onvermijdelijk op de werkvloer aandienen.

 

Benieuwd of deze training u verder kan helpen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek.