Ilse

Ilse heeft de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool van Amsterdam gevolgd. Nadat zij haar opleiding afrondde heeft zij een aantal jaar in de zorg gewerkt. Aansluitende heeft zij diverse kantoorfuncties vervuld, waaronder intercedent op een uitzendbureau, financieel medewerker op een makelaarskantoor en later als financieel medewerker op een advocatenkantoor.

Als werkende moeder van drie zonen en een man met een meer dan fulltime baan, was Ilse al snel genoodzaakt om gestructureerd en efficiënt te werk te gaan en dat is haar op het lijf geschreven.

Na het volgen van de opleiding professional organizer bij De Kantoorcoach is Ilse vanaf januari 2018 Let’s organice begonnen. Met Let’s organice kan Ilse haar ervaring in het organiseren en structureren van werk aan andere mensen overdragen. Het geeft Ilse ontzettend veel voldoening om mensen te laten zien en laten ervaren hoe zij meer rust en overzicht kunnen creëren in hun werk. Daarnaast vindt Ilse het belangrijk dat er naast het werkende leven voldoende tijd beschikbaar is voor sociale activiteiten en ontspanning.

Ilse is betrokken, vriendelijk, duidelijk en direct. De informatie die opdrachtgevers met Ilse delen behandelt zij uiteraard strikt vertrouwelijk.