Ilse

Ik ben Ilse de Groot en wat ik het liefst doe is overzicht, duidelijkheid en rust creëren. Dat doe ik met mijn werkorganisatie training en werkzaamheden als office manager.

Als trainer/ coach gaan we samen je werk organiseren en brengen we structuur aan in o.a. inbox, agenda en taken. Ik zal je motiveren, soms ook confronteren en uitdagen om deze verandering tot jouw (nieuwe) manier van werken te maken.

Als office manager ben ik inzetbaar om structuur en overzicht aan te brengen en onderhouden zodat op de achtergrond alles op rolletjes loopt. Door jou administratief te ontzorgen kan jij als ondernemer doen wat jij het liefste doet.

Klanten omschrijven mij als energiek, enthousiast, professioneel, pro-actief, vriendelijk, betrokken, eerlijk, secuur.

Mijn stijl

  • Betrokken; we bespreken en bekijken je persoonlijke situatie zodat je geen one-program-fits-all oplossing krijgt, maar eentje die toegespitst is op jouw situatie. Ik ga discreet met jouw (bedrijfs)informatie om.
  • Realistisch; ik ben eerlijk en direct. Beloof geen dingen die ik niet waar kan maken en maak het niet mooier dan het is. Met beide benen op de grond.
  • Eenvoudig; ik hou van duidelijkheid, simpele oplossingen en het niet moeilijker maken dan nodig.
  • Actiegericht; ik ben pro-actief en denk graag met je mee in oplossingen.

Werkervaring

Ik heb een brede werkervaring met als rode draad ondersteunen, ontzorgen en administratie.

Mocht je mijn volledige cv willen bekijken, deze is onderaan de pagina te vinden.