Wat klanten zeggen

Super trots dat ik zo op de site van Inside – Options mag staan! Dank je wel Desiree Bastiaens.

 

 

Wat een cadeau, blije en tevreden klanten!

Reviews die via Google te vinden zijn. Dank je wel voor jullie lieve woorden.

**Ilse is geweldig. Ze is te bescheiden om het zelf te zeggen; ik heb ontzettend veel gehad aan haar begeleiding. Samen hebben wij mijn hele mailsysteem opgeschoond en een nieuwe archiveringsmethode ontwikkeld voor mijn administratie. Waar ik me nog steeds aan hou! En zo creëerde zij rust in mijn hoofd. Mijn accountant zei laatst, toen was ik het meest trots; “Wat lever je je administratie toch keurig en compleet aan de laatste maanden” **

**Door de trainning van ” Let’s organice by Ilse” kan ik mijn werk beter organiseren en plannen. Ik heb voornamelijk adviezen gekregen over agenda plannen, email ordenen en archiveren en ook to doe lijst maken en gebruiken en tips om prioriteit te stellen. mijn werk is nu overzichtelijk. Dank daarvoor.**

**Door de persoonlijke aanpak van Ilse heb ik nu veel meer overzicht in alle zakelijke e-mails! Echt een aanrader!**